pondelok 23. augusta 2010

Trendy kožušiny







Pri čítaní jedného dámskeho časopisu ma veľmi pobavila otázka redaktorky na jedného módneho návrhára: " Veľkým hitom jesene zostáva kožušina. Vraj sú modely také krásne, že proti nim neprotestujú ani ochranári z PETY." Áno, má pravdu, ochranárom vždy v prvom rade záleží na tom ako ten kožušinový model vyzerá, až potom, že z akého je zvieraťa;).

Vybrala som pre vás to najkrajšie kožušinové z nadchádzajúcich trendov.

Gucci s jeho úžasnými krátkymi kožúštekmi, ktoré sa hodia úplne na každú práležitosť.Tip Top. Tie obrovské kožuchy, v ktorých vyzeráte ako medveď a zároveň najväčšia mamona sú mi nie moc sympatické.




Cavalli. Sexy. Šelmy a kožušina, pre niekoho vulgárne, pre mňa trefa do čierneho.                                                              




































































Missoni. Skvelá móda v štýle etno. Farby a patchwork. Veľký hit.Veľmi sa mi pácia goliere, ktoré z jedné ho kabáta, ktorý vám visí v skrini už 10 rokov, spravia jednotku na trhu.






Burberry. Najviac ma zaujala táto kožená bunda s obrovským kožušinovým golierom a asymetrickým zapínaním. Veľmi sa mi páči kontrast, ktorý predstavuje koža symbolizujúca drsnosť a jemnosť a ženskosť šiat na druhej strane.  Skvelé!
Anna Sui. Baranice mi pripomínajú staré české filmy ako S tebou mě baví svět alebo Sňeženky a machři:). Nosili ich naše mamy a budeme ich nosiť aj my. Teším sa tomuto krásnemu retru.

Chanel. Nakoniec som si nechala túto značku, pretože ako jediná použila vo svojej kolekcii eko kožu.

2 komentáre:

  1. nemám pocit, že by som sa rozčuľovala nad tým že ma niekto nečíta. podstata článku bola v niečom inom! brtw, vitaj na blogspote

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ale ja som to nemysllela tak jak si to pochopila :DD pochopila som wsetko neboj :) myslela som na tie zenske o ktorych si pisala, a potom seba :) dakujem za priwitanie ;)

    OdpovedaťOdstrániť